Fenix - Bageri, Konditori & Café

 

Fenix i Röstånga

 

 

Fenix i Röstånga

 

På sommaren kan det stå en lång rad motorcyklar, eller cyklar, utanför vår uteservering. Många stannar till för att njuta av naturen med en kopp kaffe, en bakelse eller en grillad baguett. Vi har en stor uteservering, en del under tak, samt generösa utrymmen inne i flera rum. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter alldeles intill Fenix.

 

När du kommer hit för första gången blir du nog lite förvånad. Du kanske inte förväntar dig att vi även har en fin ostdisk (ost från Möllan). Dessutom säljer vi även lokalproducerade produkter som Bonarps viltprodukter, honung och välhängt nötkött från Kötthörnan i Höör. Och inte nog med det - vi har även en del hantverk och ofta även någon konstutställning.

 

Då många "jobbare", lastbilschaufförer och turister gärna söker lite mer matiga luncher eller mellanmål så ställer vi naturligtvis upp på detta. Vi gör goda smörgåsar och bagutter, grillar bagutter, har matiga pajer m.m.

 

Kärnan i verksamheten är självklart konditoriet och caféet. Men ute på landsbygden får man ställa upp med ett bredare sortiment som både passar till ostkvällen eller en grillafton. Därför finns det många anledningar till att besöka oss. Välkommen till oss i Röstånga.

 

Anna-Mona med personal
 

 

Uteserveringen i Röstånga 

 

  
 

 

 

 

Anna-Mona Svensson 

Fenix i Röstånga
Marieholmsvägen 1, Röstånga
tel: 0435-91005
Öppettider:
Alla dagar 07.30 - 16.00
kontaktperson Anna-Mona Svensson
070- 3149277