Fenix - Bageri, Konditori & Café

 

Fenix bageri

 

 

Bageriet

 

I bageriet arbetar tre generationer. Naturligtvis har vi en del maskiner som t.ex. hjälper oss att vispa grädde och knåda deg, men ändå är det mycket som görs för hand. Som bagare och konditor, i ett litet familjebageri, är det just att få arbeta med sina händer som är det roliga. Eftersom det blir "små serier" av varje sak vi gör, blir jobbet aldrig tråkigt. Du som kund märker resultatet av vårt arbete genom att t.ex. bröden inte ser exakt lika ut dag för dag eller att biskvierna verkligen är handgjorda eftersom de inte är perfekt lika.

 

När du sover har vi full verksamhet. Framåt morgonen packar vi allt som ska levereras ut och när du vaknar har mycket redan distribuerats. Därför kan du på väg till jobbet slinka in och köpa nybakat bröd, bullar eller en längd till kaffepausen hos våra konditorier/caféer.

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla sortimentet. Både för att det är roligt men också för att du ska få variation. Vissa produkter är "säsongsvaror" som exempelvis saffranssemlor - även om det finns de som skulle vilja äta dessa året runt. Genom att vi är ett litet familjebageri har vi en mycket större möjlighet att experimentera - vi behöver inte investera i dyra maskiner - utan det är våra händer som gör jobbet.

 

Har du en egen verksamhet, kanske ska du starta ett café, kontakta oss. Vi bakar inte bara till våra egna butiker utan även till andra.

 

Pelle med personal
 

  

Fenix bageri i Klippan

 

 

 

 

 

 

Per Larsson 

Bageriet
Bruksgatan 27, Klippan
kontaktpersoner
Per Larsson
0702-693733, vardagar 8.00 - 12.00
Anna-Mona Svensson
070-3149277